Här är ett kort på mig när jag är 3 dagar gammal och är kvar på BB. 

 

Jag växer ju jättefort, här är ett kort på mig när jag är två månader.

Har ni sett vilken rolig grej jag har fått att leka med? Den är jätterolig vill jag lova, man slår på grejorna och dom flyttar sig. Jätteroligt tycker jag. Och jag har hört att när pappa skulle montera denna  roliga grej innan jag fick prova den så var han tvungen att prova han med. Om han tyckte den var lika rolig som jag tycker, vet jag inte. Han har inte berättat om han tyckte det.

När jag hade blivit 4 månader så fick jag mina första tänder. Mamma upptäckte mina tänder när vi åkte i mormors bil på väg till marknaden i Torsby, jag kunde inte låta bli utan jag bet henne och då kände hon att jag hade tänder. Gissa vad mamma gjorde, jo hon kastade sig på telefonen och ringde till pappa och berättade. Vilken skvallerbytta va? Jag som hade tänkt att bita pappa också så han upptäckte mina tänder men se det nöjet fick jag ju inte för mamma skvallrade. Inte snällt tycker jag, men vad kan jag göra åt det? Ingenting.

Och lördagen den 15 september så döptes jag i Stora Kils kyrka. Jag blev döpt till Therese Maria Elisabeth. Therese fick jag heta, för det passade så bra eftersom jag kallades för terroristen när jag låg i magen. Ja, mycket skall man behöva stå ut med att höra, men det är ju mamma som sagt detta så då är det ju så. Mammor har ju alltid rätt. 

Jag känner igen människor och är en väldigt glad tös. Jag skriker sällan, utan det är mest skratt. Och jag är farsfars favorit, honom kan jag linda runt lillfingret om jag skulle vilja, men eftersom jag är så snäll så gör jag inte det. Inte ännu, men sedan kanske, vi får väl se.

                                                                                                   

 


Copyright ©2004 Annki Lönnedahl Kästel. Med ensamrätt.